facebook
telefon 0787 538 269
slider7
home >> servicii oferite >> stomatologie estetica >> albirea dintilor

ALBIREA DINTILORAlbirea dintilor este o procedura care imbunatateste considerabil culoarea dintilor. Ea se poate realiza fie la clinica dentara, fie la domiciliu. In functie de varianta aleasa, metodele de albire sunt diferite.

Albirea in cabinet se realizeaza de catre medicul dentist ce utilizeaza un agent de albire mai concentrat ( dupa protejarea gingiilor si a tesutului din jur cu o bariera speciala). Poate dura in jur de o ora , iar pacientul poate avea nevoie de mai multe sedinte de tratament pentru a ajunge la culoarea dorita.

Albirea la domiciliu are nevoie de mai mult timp, deoarece substanta de albire (OPALESCENCE 15% - Ultradent USA) folosita are o concentratie mai scazuta. Medicul va lua amprentele dintilor si se vor confectiona gutiere de albire. Aceste gutiere vor fi date pacientului impreuna cu gelul de albire, iar acesta si le va aplica in fiecare seara si va dormi cu ele minim 6 ore, timp de 6 zile sau mai mult pana se ajunge la culoarea dorita. Acest procedeu albeste zonele colorate, culoarea dintilor se lumineaza, iar structura dintelui NU este afectata!

Un procent foarte mic de persoane poate dezvolta o crestere a sensibilitatii la cald sau la rece in timpul procesului de albire. Aceasta e temporara si poate fi tratata cu ibuprofen. Sensibilitatea dispare dupa 48 de ore dupa ce albirea s-a incheiat.

Durata rezultatelor depinde in mare masura de dvs. Practicand o buna igiena orala si un periaj corect, in special dupa consumareade alimente colorate sau bauturi, rezultatele pot dura cativa ani. Daca consumati cafea, tutun, vin rosu, tratamentul de albire se repeta pentru cateva zile la 2 ani.

OPALESCENCE este conceput sa se plieze pe necesitatile si stilul fiecarui individ. Este un tratament de albire foarte eficient si sigur in studiile clinice. Detine avizul Asociatiei Stomatologilor Americani.
 

ALBIRE LASER


NOUTATI SI ARTICOLE