facebook
telefon 0787 538 269
slider7
home >> servicii oferite >> stomatologie estetica >> fatetarile compozit

FATETARILE COMPOZIT


Pot face un dinte ciobit sa arate din nou intact. Restaurarile compozite se pot folosi pentru a repara in special dinti frontali ce au un defect mai mic, ciobiri, dinti cariati, decolorati, pentru a imbunatati contururile naturale ale dintelui, inchiderea diastemelor, largirea zambetului.

Se realizeaza de catre medicul stomatolog intr-o singura sedinta. Materialul folosit in clinica noastra este FILTEK ULTIMATE (3M ESPE - USA) el fiind un nanocompozit recunoscut pentru excelenta pastrare a luciului, pentru gama variata de nuante oferite, dar si pentru rezistenta datorata procentului mare de umplutura anorganica si matricei rasinice avansate.

Nanoconglomeratele din gama FILTEK sunt obtinute astfel incat sa se poata desprinde nanoparticule pe masura uzurii restaurarii, efectul optic prezentand un remarcabil efect de cameleon.

De aceea cu 35 de nuante diferite pe 4 nivele de opacitate ( dentina, body, smalt si translucent) "restaurarile invizibile" nu mai sunt un vis, ci sunt posibile prin folosirea tehnicii cu nuante multiple.

NOUTATI SI ARTICOLE