facebook
telefon 021 745 27 92
slider9
home >> noutati

NOUTATI

noutati1PARODONTOLOGIA IN SARCINA

noutati1In clinica noastra puteti beneficia de servicii pentru specialitatea Endodontie

noutati1 Happy Hours la Ortostoma!  Vino la noi impreuna cu un prieten(a), marti intre 15.00-19.30 sau miercuri intre 9.00-12.30, si doar asa vei beneficia de oferta noastra: detartraj si periaj profesional pentru amandoi, iar de platit, va plati doar unul dintre voi.
Oferta este valabila din 15.02.2018 pana in 01.05.2018.
Pentru detalii si programari sunati la 021 745 27 92.

noutati1Clinica Orto-Stoma-Medical va ofera posibilitatea de a plati serviciile stomatologice in sase rate fara dobanda, cu ajutorul cardului Star BT de la Banca Transilvania.

noutati1Dr. MEIROSU IOANA LUCIA, medic primar ortodont, certificat CLEAR ALIGNER
CLEAR ALIGNER –  INVISALIGN este cel mai usor de purtat aparat dentar. Potrivit pentru adolescenti si adulti, imbunatateste spectaculos zambetul, intr-un mod comod si eficient
 
certificari


noutati1Dr. MEIROSU IOANA LUCIA, medic specialist stomatologie generala, certificat LUMINEERS CERINATE
LUMINEERS 2 brevetate sunt noua generatie a ceramicii CERINATE (USA), ceramica feldspatica imbogatita cu nanocristale de leucita. Gratie rezistentei crescuta, LUMINEERS pot fi subtiri precum lentilele de contact permitand pozitionarea lor pe dinti prin tehnica " no prep", adica fara slefuirea dintilor sau in anumite situatii, cu o preparare minimala ce nu necesita anestezie sau, ulterior, fatete provizorii, pentru ca nu se observa preparatia.
 
certificari

ULTIMELE NOUTATI