facebook
telefon 0787 538 269
slider7
home >> servicii oferite >> odontoterapie restauratoare

ODONTOTERAPIE RESTAURATOARE


Clinica noastra realizeaza obturatiile coronare si fatetarile coronare cu compozit fotopolimerizabil din gama FILTEK ULTIMATE si FILTEK Z550 (3M ESPE - USA).
 

FILTEK ULTIMATE - este un nanocompozit fotopolimerizabil, destinat restaurarilor universale care imita naturalul prin estetica impresionanta , fluorescenta si mentinerea luciului de suprafata. Ca leader in inovatiile tehnice ale materialelor compozite, 3M ESPE a creat acest nanocompozit printr-un proces unic, brevetat, de realizare a nanocluster-ilor (nanoconglomerate- grupari care asigura rezistenta materialului) din particule nanometrice.

Printre beneficiile utilizarii acestui material enumeram: mentinerea in timp a luciului de suprafata mai buna decat pentru alte materiale compozite, rezistenta la uzura foarte buna comparativ cu alte materiale compozite competitoare din aceeasi clasa, rezistenta incredibila pentru restaurari in zona frontala si laterala, lustruire excelenta, gama foarte variata de nuante si opacitati, radioopacitate, fluorescenta imbunatatita.

FILTEK Z550 - are proprietati fizice remarcabile si excelente performante clinice; el prezinta un sistem optimizat de nuante care se potrivesc foarte bine nuantelor naturale ale dintilor. Realizeaza restaurari realmente nedetectabile - nuante imbunatatite care se armonizeaza usor si asigura un remarcabil efect de cameleon. Acest material este un nanocompozit cu proprietati mecanice foarte bune, ce ofera o rezistenta optima la uzura si in plus, in timp, nu apar modificari coloristice la nivelul restaurarilor.

NOUTATI SI ARTICOLE